Producători

Buletin informativ

Receptoare HD Radio

List of products by manufacturer Linear Acoustic

Linear Acoustic - Telos Alliance

Linear Acoustic este lider in productia de echipamente de procesare, monitorizare si control audio pentru televiziune. Compania proiecteaza si produce gama Aero ™ cu solutii de control ale volumului de procesare audio și, soluții UPMAX ® upmixing și downmixing, LQ-1000 ™ Loudness pentru monitorizarea calității semnalului audio și MetaMAX ™ produse de prelucrare metadata.
Licențele companiei și tehnologia OEM sunt solutia către alte companii din industria audiovizualului. Compania este implicată activ în respectatarea standardelor și crearea de solutii ca membru al ATSC (Advanced Television Systems Committee ), și SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers).
Linear Acoustic este mandra sa fie un membru de baza al Sports Video Grup și este unul dintre membrii fondatori ai DTV Audio Group.
Linear Acoustic a furnizate produsele sale pentru upmixing și servicii tehnice ca solutii si echipamente folosite de compania de televiziune NBC pentru transmisia Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing din 2008 și a oferit 24 de unități AERO.qc ™ și servicii tehnice pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2010 de la Vancouver.

More

Lista de produse de la producatorul  Linear Acoustic

top