Producători

Buletin informativ

Receptoare HD Radio
Termeni si conditii
 • Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Perfect Broadcast S.R.L. prin intermediul magazinului virtual shop.perfectbroadcast.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
 • Prin urmatorii termeni noi intelegem:

  • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
  • Site-ul - shop.perfectbroadcast.ro
  • Vanzator sau Societatea– S.C. Perfect Broadcast S.R.L., avand sediul social in Baia Mare, str. Metalurgiei, nr. 20, Maramures, numar de inregistrare la Registrul Comerului J24_____________, CUI RO ______________.
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu care face obiectul colaborarii dintre S.C. Perfect Broadcast S.R.L. si clientii sai.
  • Comanda – orice document, electronic sau scriptic, prin care un Cumparator isi exprima dorinta de a achizitiona un anumit produs in schimbul unei anumite sume de bani si prin care Vanzatorul isi da acordul sa livreze produsul in termenii si conditiile stabilite in comanda.
  • Contract - comanda confirmata de catre Vanzator.
  • Drepturi de proprietate Intelectuala (prescurtat in continuare DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
  • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt trecute in Comanda.
  • Forta majora - un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor, si care nu poate fi evitat.

  2. Documente contractuale

  1. Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
   • Comanda va cuprinde urmatoarele documente:
   • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
   • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
  2. Termeni si conditii
  3. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa din partea acestuia catre Cumparator, fara a fi necesara o confirmare de primire. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
   Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

  3. Declinarea responsabilitatii:

  1. Continutul site-ului shop.perfectbroadcast.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
  2. De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
  3. Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
  4. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
  5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
  6. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

  4. Concesionare. Subcontractare

  1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

  5. Drepturile de autor

  1. Intregul continut al site-ului este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Vanzatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului shop.perfectbroacast.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
  2. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

  6. Confidentialitate. Publicitate

  1. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
  2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  7. Termene. Penalitati

  1. Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 3 zile si 4 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul shop.perfectbroadcast.ro.
  2. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.
  3. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
  4. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

  8. Facturare. Plati

  1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  2. Taxe suplimentare:
  3. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@perfectbroadcast.ro .

  9. Riscuri. Responsabilitati

  1. Livrare: Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
  2. Transport – Ambalare: In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
  3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
  4. Vanzatorul efectueaza livrare Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei.

  10.Acceptare

  1. Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

  11.Garantii

  1. Toate produsele comercializate de catre site-ul shop.perfectbroadcast.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
  2. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
  3. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa comunicata la rubrica “contact”. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

  12.Transferul proprietatii

  1. Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

  13.Raspundere

  1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
  2. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

  14.Forta majora. Frauda

  1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
  2. Orice incercare de a accesa datele personale ale unui Cumparator sau de a modifica continutul site-ului shop.perfectbroadcast.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului shop.perfectbroadcast.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelui care a incercat acest fapt.

  15.Legea aplicabila. Juristictia

  1. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
  2. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

  16.Prevederi diverse

  1. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

  top