Producători

Buletin informativ

Receptoare HD Radio

Precision Delay – LIVEWIRE

Emitatoare FM

Out of stock

P/N 2001-00355-000 Precision Delay – LIVEWIRE

More details

2 950,00 €

P/N 2001-00355-000

Add Subtract

Posturile au fost in cautarea unei solutii sofisticate pentru problema de “blending”, problema ce apare atunci cand receptoarele mobile au nevoie de comutare intre Radio HD si analog, din cauza deteriorarii semnalului. Folosind masuratori precise furnizate de industria liderilor de monitoare modulare cum ar fi Belar’s FMHD1 si Audemat’s Golden Eagle, Precision Delay permite cu ajutorul unei statii de setare si reglare, intarzierea nexesara, exacta, pentru a asigura o tranzitie lina in interiosul si in exteriorul receptiei Radio HD. Inca o data, 25-seven a fost atent la nevoile consumatorilor si se adreseaza preocuparilor lor cele mai presante. Inca o data, 25-seven si-a folosit expertiza sa in altgoritmi audio si designul interfatei usor de inteles pentru a crea un produs care sa se potriveasca perfect in broadcast station contemporana.

Precision Delay  permite unei statii sa se adapteze nivelului simplu de intarzieri de la secunda fractionara necesara pentru sincronizare la mai multe ore pentru managementul fusului orar de distributie a programului.

Utilizarea de memorii flash nu inseamna “prabusirea” hard-disck-ului.

Este in concordanta cu alte produse 25-seven, AES, analog si standard audio Livewire IP.

O functie reglabila de rampa reprezinta faptul ca intotdeuna constructiile si tranzitiile de iesire sunt netede. PAD ramane sincronizat cu continutul programului iar codarea PPM nu este afectata.

Un server web incorporate reprezinta faptul ca parola de control a tuturor functiilor browser-ului este valabila oricunde exista acces la internet.

 

1RU, 19” x 12”

110-240V AC

 

 

Scrieți-vă propria părere

Precision Delay – LIVEWIRE

Precision Delay – LIVEWIRE

P/N 2001-00355-000 Precision Delay – LIVEWIRE

Scrieți-vă propria părere

Produs:Precision Delay – LIVEWIRE
Cod Produs:P/N 2001-00355-000
Ref. Producator:
ISBN:
Code:
top