Producători

Buletin informativ

Receptoare HD Radio

Program Length Manager - LIVEWIRE

Emitatoare FM

Out of stock

P/N 2001-00353-000 Program Length Manager - LIVEWIRE

More details

2 980,00 €

P/N 2001-00353-000

Add Subtract

Programul Length Manager  a fost conceput si dezvoltat ca un raspuns la cererile specifice ale concumatorilor cu privire la eliminarea programelor de lungimi diferite associate cu hassles, sau pentru a scurta sau prelungi timpul alocat programului.

Exemple tipice sunt reprezentate de continuturi produse out-of-house cum ar fi programe de intermediate sau programe de limba straina ale caror producatori ofera prioritate continutului si nu sincronizarii. Mai degraba decat sa lege facilitatile productiilor sau sa faca editari in ultimul minut, operatorul on-air intra in programul actual avand ca tinta durata play-out, in timp ce PLM face restul.  

Uitandu-se la intregul program, PLM elimina nevoile de ajustare a elementelor individuale din program. Ajustarile pot fi facute chiar in timp ce are loc play-out, astfel incat rejoin times indeplineste exact nevoile programului.

Ca si toate cecelalte produse ale companiei noastre, PLM dispune de o interfata cu grafica simpla, doua butoane de operare si este pe deplin sustinut de un server web, protejat printr-o parola. Audio poate fi sau analog sau AES/EBU digital in in/out.

Pe langa ajustarea de lungime a programului, PLM utilizeaza memoria sa Buffer + Play pentru a permite stocarea audio in timp ce tu air additional content. Cand acest continut este complet, prin selectarea lui “play” incepe redarea acelui buffer-stored audio. PLM calculeaza compresia necesara pentru a satisfice orarul programului la finalul timpului.

PLM utilizeaza algoritmi avansati de manipulare a timpului care nu afecteaza si nu adauga distorsiuni armonice, astfel incat programul va suna intotdeuna curat . Un tutorial din manualul de PLM te invata cum sa selectezi cele mai optime setari in functie de continutul de program specific.

Proiectat si construit de aceeasi echipa care a produs Program Delay Manager and Precision Delay si Audio Time Manager, PLM este potrivit pentru statiile care au nevoie  de o modalitate simpla ce sa le permita asigurarea programului de consecventa.

 

1RU, 19” x 12”

110-240V AC

 

 

Scrieți-vă propria părere

Program Length Manager - LIVEWIRE

Program Length Manager - LIVEWIRE

P/N 2001-00353-000 Program Length Manager - LIVEWIRE

Scrieți-vă propria părere

Produs:Program Length Manager - LIVEWIRE
Cod Produs:P/N 2001-00353-000
Ref. Producator:
ISBN:
Code:
top